İnsanlara yardım ettiğinizde hissettiklerinizi açıklayınız

İnsanlara yardım ettiğinizde hissettiklerinizi açıklayınız
İnsanlara yardım ettiğinizde hissettiklerinizi açıklayınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : İnsanlara yardım ettiğinizde hissettiklerinizi açıklayınız

Ödev cevabı kısaca : İnsanlara yardım ettiğimde çok mutlu olurum. Benim de bir ihtiyacım olduğunda inşallah bana da yardım eden olur diye düşünürüm.

Yardım ettiğimde kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Karşılıksız bir şekilde başkalarına yardım etmek, içimdeki iyi hisleri arttırıyor ve beni mutlu ediyor. Ayrıca, başkalarına yardım etmek benim için anlamlı bir amaç ve değerli bir eylem olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, yardım ettiğimde içimde bir huzur ve mutluluk hissediyorum. Aynı zamanda, yardım etmek insan ilişkilerimi güçlendiriyor ve topluma katkıda bulunduğumu hissetmemi sağlıyor. Sonuç olarak, insanlara yardım etmek benim için hem kişisel hem de duygusal açıdan çok olumlu bir deneyimdir.

2
1
30
12
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.