İnsanları birbirinden ayıran fiziksel özellikler nelerdir

İnsanları birbirinden ayıran fiziksel özellikler nelerdir
İnsanları birbirinden ayıran fiziksel özellikler nelerdir, Resmi kimlik belgenizdeki bilgilerden hareketle kişisel kimliğinize ilişkin çıkarımlarda bulununuz ve çıkarımlarınızı yazınız.

Soru : İnsanları birbirinden ayıran fiziksel özellikler nelerdir

Cevap : Parmak izleri, göz rengi, boyu, saç rengi, ten rengi, kilosu, yüz şekilleri, elleri ve ayakları.

Dna: Her insanda sadece bir tane vardır ve bu yapıda o insana ait saç tipi, saç rengi, göz rengi, fizyolojik yapısının özellikleri ve daha bir sürü özellikleri yer alır ve her insanda farklı farklı özellikler taşımaktadır.

Parmak İzi: Her insanın parmak izi farklıdır hiç kimsenin parmak izi birbiri ile benzer ya da aynı değildir. Bu nedenle de insanları birbirinden ayıran en temel özelliklerden birisi parmak izidir.

Yüz: İnsana temel özelliğini kazandırır ve her insanda farklıdır.

Gözler: Her insanın göz yapısı, göz rengi birbirinden farklı yapıya sahiptir. Bu nedenle de insanlar göz yapısı itibari ile de birbirlerinden farklıdır.

Ses Tonu: Her insanın ses tellerinin yapısı farklıdır bu nedenle de her insan ses tonu ile birbirinden ayrılmaktadır.

Soru : Resmî kimlik belgenizdeki bilgilerden hareketle kişisel kimliğinize ilişkin çıkarımlarda bulununuz ve çıkarımlarınızı aşağıdaki noktalı yerlere yazınız.

Resmî kimlik belgenizdeki bilgilerden hareketle kişisel kimliğinize ilişkin çıkarımlarda bulununuz ve çıkarımlarınızı aşağıdaki noktalı yerlere yazınız.

Bu soruda size ait özellikleri yazmalısınız;

  1. Cinsiyetim ( erkek veya bayan)
  2. Doğum yerim ( Kayseri, Ankara vb.)
  3. Doğum tarihim, yaşım ( 2010 vb.)
  4. Baba adım
  5. Anne Adım

730
780
1482
412
197
126
1602
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum