İnsanların birbirleriyle iletişim kurarken kullandığı kelimelerden en çok beğendiğiniz ve en çok rahatsız olduğunuz ifadeler

İnsanların birbirleriyle iletişim kurarken kullandığı kelimelerden en çok beğendiğiniz ve en çok rahatsız olduğunuz ifadeler
İnsanların birbirleriyle iletişim kurarken kullandığı kelimelerden en çok beğendiğiniz ve en çok rahatsız olduğunuz ifadeleri yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

En çok beğendiğim ifadeler: Bence başkaları ile iletişim kurulurken dikkatini ona vermeli, mümkünse telefon ve başka işler gibi işlerle meşgul olmamalıdır. Söz kesmeden dinlemeye çalışmalı ve kendi fikirlerini kibar bir şekilde söylemelidir. Konuşurken kişiye dönülmeli ve yüzüne bakılmalıdır. Ona yönelerek konuşmakta önemlidir. Konuşmaya başlarken selamlaşmak ve gereken durumlarda teşekkür, özür gibi ifadelerden kaçmamak gerekir.

En çok rahatsız olduğum ifadeler: argo, eleştirici, kırıcı ve alay ifadeleridir.

549
216
649
131
136
134
380
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.