İnsanların bireysel farklılıklarıyla ilgili empati kurabiliyor musunuz

İnsanların bireysel farklılıklarıyla ilgili empati kurabiliyor musunuz
İnsanların bireysel farklılıklarıyla ilgili empati kurabiliyor musunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bireylerin kişisel ve dış görünüş olarak birbirlerinden farklı olmalarıdır. Evet, insanların bireysel farklılıklarıyla ilgili empati kuruyorum. İnsanların bireysel farklılıklarıyla ilgili empati kurabiliyorum. Empati sayesinde karşımızda var olan kişilerin sorunlarını en kısa ve hızlı yolda öğrenebiliyorum.

Örnek vermek gerekirse; bir gün bir arkadaşım aniden çok sert davrandı. Biraz zaman geçmesini bekledim çünkü benim arkadaşım hiç böyle davranmamıştı. Zaman geçtikten sonra yanına giderek onun yanına gitti. Dersleriyle ilgili sorunları olduğu için sinirliydi. Ona derslerimde yardım edeceğimi söyledim ve mutlu oldu. Birbirimize sarılarak mutlu olduk.

  • Bir arkadaşımız kilolu olduğu için onu dışlarsak empati kurarak onun ne duygular hissettiğini anlayabilir ve ona göre hareket edebiliriz.
  • Bir arkadaşımızla gözlüklü diye dalga geçildiğini görürsek, gözlüklü olan arkadaşımızın yerine kendimizi koyup, ne kadar üzüldüğünü anlayabiliriz.

Etiketler :
93
19
138
193
21
21
13
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.