İnsanların ilgileri, düşünceleri ve zevkleri aynı özelliklere sahip olsaydı

İnsanların ilgileri, düşünceleri ve zevkleri aynı özelliklere sahip olsaydı
Bütün insanların ilgileri, düşünceleri ve zevkleri aynı özelliklere sahip olsaydı ne olurdu bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

O zaman kimsenin diğerinden bir farkı kalmazdı. Herkes aynı tipte ve karakterde olurdu. Bu da çok iyi bir şey değildir. Herkes özel ve farklıdır. Bütün insanların zevkleri aynı olsaydı, insanlar arasında bir fark olmazdı. Her insan aynısı gibi olurdu.

Bütün insanların düşünceleri aynı olsaydı, hiçbir şey icat edilemezdi. Herkes haklı olurdu. Herkes aynısı gibi düşündüğü için gelişmeye de gerek olmazdı. Yani insanlık yerinde sayardı. İnsanların zevkleri ve düşünceleri arasındaki farklılıklar, insanların gelişmelerini, ileriye gitmelerini, hatalarını kavramalarını, doğruları görmelerini ve çeşitli birçok şeyi sağlamaktadır.

Sonuç olarak, tüm insanların zevkleri ve düşünceleri aynı olsa idi, dünya yaşanılmaz bir yer olurdu. Her şey durağan olurdu. Hayat belki de çok daha kısa olabilirdi. Bir kaos ortamına dönüşürdü.

426
111
200
51
107
114
564
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.