İnsanların keyif için avlanmasını doğru buluyor musunuz

İnsanların keyif için avlanmasını doğru buluyor musunuz
İnsanların keyif için avlanmasını doğru buluyor musunz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnsanların keyif için avlanmalarını doğru bulmuyorum. Hayvanları zevklerimiz için kullanmak doğru bir davranış değildir. Hayvanlar da birer canlıdır ve yaşamaya hakları vardır. Zorunluluk olmadıkça hayvanların avlanmasına karşıyım.

Hayvanları avlayan insanlar devlet tarafından cezalandırılmalıdır. Hayvanlar doğal ortamında gezerken, zevk için onları öldürmek, insan olamayan kişilerin davranışlarıdır. Gezerken biri tarafından yakalanıp kafese tıkılmak, ya da silahla vurulmak ister miydiniz? Bu nedenle bu davranışları hayvanlara yapmamalıyız. Hayvanların da cani, kalbi, hisleri vardır. Hayvanları öldüren, tutsak eden kişilere devlet tarafından büyük cezalar getirilmelidir.

14
38
105
0
0
28
18
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.