İpek Açar Kimdir? Kayahan'ın eşi İpek Açar Kimdir?

İpek Açar Kimdir? Kayahan'ın eşi İpek Açar Kimdir?
Kayahan'ın 3.kez kansere yakalandığı anlarda ve kanserle mücadelesinde hep yanında o vardı: İpek Açar. Kayahan'dan oldukça genç, usta sanatçının eşi ve vokalisti İpek Açar. Peki İpek Açar Kimdir Kayahan'ın vefalı eşi İpek Açar Kimdir Kaç Yaşındadır?

Kayahan'ın 3.kez kansere yakalandığı anlarda ve kanserle mücadelesinde hep yanında o vardı: İpek Açar. Kayahan'dan oldukça genç, usta sanatçının eşi ve vokalisti İpek Açar. İpek Açar, sosyal medyadan Kayahan niçin dua istemişti. Peki İpek Açar Kimdir Kayahan'ın vefalı eşi İpek Açar Kimdir Kaç Yaşındadır?




İpek Acar kimdir?
Kayahan’ın ilk olarak solisti ve sonra eşi olarak tanınan pek Acar 1975 doğumlu ve Kadıköy Anadolu lisesi mezunu. Kayahan’dan bir eşi de olan İpek Acar vefalı oluşu ile tanındı.

Yaklaşık 10 gündür hastanede tedavi altında olan Kayahan'ın eşi İpek Açar, duygusal bir açıklama yapmış, sanatçının hayranlarına "Dualarınızı ona gönderin'' demişti.



İpek Açar, sosyal medya hesaplarından usta sanatçıyla fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düşmüştü: "Büyük sevginiz, dualarınız, güzel dilekleriniz ve bana güç kattığınız için sonsuz teşekkürler. Bu zor günlerimizde yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Hepimizin dualarıyla daha iyi olacak inşallah."

Usta sanatçı Kayahan’ın hayatını kaybetti Yumuşak doku kanseri bir kez daha gündeme gelmeye ve nasıl bir hastalık olduğu sorgulanmaya başladı. Peki, yumuşak doku kanseri nedir? Yumuşak doku kanser belirtiler kendini nasıl gösterir ve aynı zamanda herkesin merak ettiği diğer bir soru ise yumuşak doku kanseri ölümcül müdür sorusu sorulmaya başlandı bile. Sizler için yumuşak doku kanserini ayrıntıları ile ele almak istedik ve hiç değilse erken tanı ile insanların hayatlarını kazanmasını diliyoruz

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.