İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru kılavuzu

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru kılavuzu
ÖSYM İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına girecek adayların heyecanlı bekleyişini sona erdirdi. Dört gözle beklenen İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru kılavuzu ÖSYM'nin internet sitesinden yayımlandı.İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru kılavuzu ile ilgili

ÖSYM İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına girecek adayların heyecanlı bekleyişini sona erdirdi. Dört gözle beklenen İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru kılavuzu ÖSYM'nin internet sitesinden yayımlandı.İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru kılavuzu ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru kılavuz ve duyurusu

DUYURU
(31 Ekim 2014)

2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 
(2014-İSG) Aralık Dönemi: Başvurular

2014-İSG Aralık Dönemi Sınavı, 27 Aralık 2014 tarihinde yapılacaktır.

Sınava başvurular, 3-12 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

“SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR” bilgi metnine, aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Sınava başvuru yapacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.