İstanbul Teknik Üniversitesi kayıt işlemleri

İstanbul Teknik Üniversitesi kayıt işlemleri
2019-2020 İTÜ - İstanbul Teknik Üniversitesi kayıt için gerekli belgeler neler, kayıtlar ne zaman başlayacak ne zaman sona erecek detaylar haberimizde...

E-DEVLET ÜZERİNDEN ONLİNE KAYIT

YKS ile üniversitemiz aşağıdaki programlarına yerleşen aday öğrencilerin, 16 - 21 Ağustos 2019 tarihleri arasında e-devlet üzerinden elektronik kayıt işlemini yapmaları zorunludur. Elektronik kayıt işlemlerini tamamlayan ve kayıt olduklarını gösterir barkotlu çıktıyı alan öğrencilerimiz kayıt işlemini tamamlamış olacaktır. Aşağıda belirtilen yer, tarih ve saatte istenilen evrakların teslim edilmesi gerekmektedir.

Evrak Teslim Yeri

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi Maslak/İstanbul
Aşağıdaki Tarih ve Saatte Teslim Edilmesi Gereken Belgeler
1) E-devletten kayıt yapıldığını gösterir barkotlu belge (E-devletten alınacaktır.)
2) Adayın Mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya aslını ibraz etmek şartı ile fotokopisi
3) 4 adet 4.5 x 6 cm boyutunda vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

Önemli Not : Güncel ve detayı bilgilere üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
2
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.