İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa kayıt işlemleri

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa kayıt işlemleri
2022-2023 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa kayıt için gerekli belgeler neler, kayıtlar ne zaman başlayacak ne zaman sona erecek detaylar haberimizde...

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yerleştirme Sonuçlarında ilk defa kayıt yaptırmaya hak kazanmış öğrencilerin kesin kayıtları, aşağıda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

E-Kayıt Tarihleri: 22-24 Ağustos 2022 (https://turkiye.gov.tr/)
E-Devletten Kayıt Yapmayan/Yapamayanlar için Kayıt Tarihleri: 22-26 Ağustos 2022

Detaylı ve güncel bilgilere üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

YKS 2022 YERLEŞTİRME SONUÇLARI İLE KAYIT İÇİN;

1) E- Devletten Kayıt Yaptıranlar İçin: Kayıt Tarihleri: 22 Ağustos-24 Ağustos 2022 - https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden Elektronik Kayıt işleminin yapanlardan, kayıt için belge istenmeyecektir.

2) E- Devletten Kayıt Yapmayan/Yapamayanlar İçin: Kayıt Tarihleri: 22 Ağustos-26 Ağustos 2022 (Saat16.30’a kadar)
a) Lise Diploması (Lise diplomasının aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.) veya Lise Diplomasının onaylı örneği - 2022 tarihinde mezun olanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.) veya mezuniyet belgesi onaylı örneği (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
b) YKS Sonuç Belgesi (internet çıktısı)
c) TC Kimlik Kartı fotokopisi
ç) Askerlik Durum Belgesi (Askerlik durum kaydına ilişkin YKS yerleşen listesinde “kaydında sakınca yoktur” yazanlar dışındaki öğrencilerden askerlik durum belgesi istenmektedir.)
d) 2 adet 5 x 6 cm boyutunda biyometrik fotoğraf (Fotoğraflar son 6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıyabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızı-soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız.)

3) Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu (Ödemeler 12 Eylül - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında, Veteriner Fakültesi için ise 29 Ağustos - 9 Eylül 2022 tarihleri arasında AKSİS Öğrenci Otomasyon Sisteminden Referans Numarası alınarak Halk Bankasına yapılmaktadır.)

Etiketler :
12
1
0
28
0
5
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.