İstanbul’a dünyanın farklı ülkelerinden turistlerin gelmesi şehrin hangi özellikleri ile açıklanabilir

İstanbul’a dünyanın farklı ülkelerinden turistlerin gelmesi şehrin hangi özellikleri ile açıklanabilir
İstanbul’a dünyanın farklı ülkelerinden turistlerin gelmesi şehrin hangi özellikleri ileaçıklanabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Ulaşımın gelişmiş olması, hem deniz, hem doğa hem de tarihi turistik yerlerinin çok olması, gelişmiş bir turizm kültürünün olması gibi etkilerle gelmektedirler. İstanbul’a dünyanın farklı ülkelerinden gelmesinin başlıca sebebi bir kültür başkenti olmasıdır. Birçok medeniyetin burada bulunması tarihi eserlerinin çok fazla olması deniz ve doğa manzaralarının olması rica gelişmiş bir ulaşım imkanına sahip olmasından dolayı turistler İstanbul’u tercih etmektedir.

Çünkü İstanbul sadece bizim için değil yabancı insanlar içinde bir büyülü şehirdir. İstanbul’da gezerken bir tarihi şehirde gezdiğiniz hissedersiniz boğazda gün batımı veya Kız Kulesi’nde bir akşam yemeği gibi birçok gezip görülecek geri bulunmaktadır.

45
11
5
8
5
143
7
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.