İşte Benim Stilim Emel Özkızıltaş kimdir? Son 5 Kız 30 Mart Özel

İşte Benim Stilim Emel Özkızıltaş kimdir? Son 5 Kız 30 Mart Özel
İşte Benim Stilim yarışmasının Zennube’si Emel Özkızıltaş güzelliğiyle herkesi büyülemeye devam ediyor. Yaptığı danslarla gündemden bir türlü düşmeyen Emel Özkızıltaş boyu, yaşı, biyografisi ve kimdir?

İşte Benim Stilim yarışmasının Zennube’si Emel Özkızıltaş güzelliğiyle herkesi büyülemeye devam ediyor. Yaptığı danslarla gündemden bir türlü düşmeyen Emel Özkızıltaş boyu, yaşı, biyografisi ve kimdir?

Emek Özkızıltaş kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça rekor kıran güzel oolan Emel Özkızıltaş hayatı ve biyografisi. Emel hayatını sizlere derledik. İşte o hayat. Emel Özkızıltaş kaç yaşında? Bu Tarz Benim 2. sezon tüm hızıyla devam ederken yarışmada en dikkat çeken yarışmacı 28 yaşındaki Emel Özkızıltaş oldu. İşveli ve cilveli halleri ile dikkat çeken Emel Özkızıltaş hosteslik yapıyor. Bu Tarz Benim 2. sezon yarışmacısı Emel Özkızıltaş hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle.

28 yaşında, kabin memuru fakat şu an çalışmıyor. Sade ve şık giyinmeyi seviyor. Annesiyle kıyafet ve alışveriş yüzünden tartıştığı oluyormuş. Anne ve babası ayrıymış ve yıllardır babasını görmemiş. Nerede olduğunu bile bilmiyormuş. Burnundan estetik olmuş. Türkan Şoray taklidi yapabiliyormuş. Ödülü kazanırsa bir kısmıyla yardım yapıp kalan kısmını da annesine verecekmiş.

Emel Özkızıltaş kimdir? Bu Tarz Benim 2. sezon yarışmacısı Emel Özkızıltaş herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Cilveli konuşması ve garip tavırları ile dikkat çeken Emel Özkızıltaş 28 yaşında ve hosteslik yapıyor. Emel Özkızıltaş hakkında merak ettiğiniz bilgiler haberimizin devamında sizlerle.

Bu Tarz Benim 2. sezon yarışmacılarından olan Emel Özkızıltaş herkes tarafından merak ediliyor. Yarışmanın yayınlandığı ilk günden bu yana cilveli konuşmaları ile dikkat çeken Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Kemal Doğulu’nun deyimi ile Banu Alkan ve Oya Aydoğan karışımı olan Emel Özkızıltaş herkesi şaşırtıyor. Emel Özkızıltaş hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde sizlerle.

BU SORU İLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Emel Özkızıltaş isimli yarışmacı Bu Tarz Benim yarışmasının TV8’de yayınlanan yeni bölümünde dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Hosteslik yapan Emel Özkızıltaş, cilveleri ile jüri üyeleri şaşkına çeviriyor. Bu Tarz Benim’in 12 Ocak günü yayınlanan bölümünde ise bu kez herkesi duygulandırdı.

Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş yarışmacıyı tanımak için ‘babasıyla ilgili bir soru yöneltti”. Babasını hiç görmediği ortaya çıkan Emel Özkızıltaş soruyu duyduğu anda ağlamaya başladı.

Nur Yerlitaş’ın ısrarlarına rağmen ayrıntı vermeyen Emel Özkızıltaş, ‘Babasının kendisini yolda görse tanımayacağını’ söyledi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.