İstek ve ihtiyaçlarımızı karşılarken ürünün sağlayacağı faydalara ve bedeline göre karar vermek neden önemlidir

İstek ve ihtiyaçlarımızı karşılarken ürünün sağlayacağı faydalara ve bedeline göre karar vermek neden önemlidir
İstek ve ihtiyaçlarımızı karşılarken ürünün sağlayacağı faydalara ve bedeline göre karar vermek neden önemlidir, söyleyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : İstek ve ihtiyaçlarımızı karşılarken ürünün sağlayacağı faydalara ve bedeline göre karar vermek neden önemlidir? Söyleyiniz.

Ödev cevabı kısaca : Ürünün sağlayacağı faydalara ve bedeline göre karar vermek önemlidir çünkü ekonomik etkinlik, bütçe yönetimi, uzun vadeli memnuniyet, önceliklendirme yapma ve tüketici gücü gibi konularda bize yardımcı olur.

Ürünün sağlayacağı faydalara ve bedeline göre karar vermek, bütçe kontrolü, ekonomik sağlamlık, sürdürülebilir tüketim, doyurucu memnuniyet, zaman ve enerji tasarrufu, öncelik belirleme gibi önemli faktörlere odaklanmayı sağlar. Bu, mali açıdan sağlıklı ve sürdürülebilir bir tüketim alışkanlığı oluşturmanın anahtarıdır.

232
133
84
108
89
69
68
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.