İşveren işçisine nasıl davranmalıdır

İşveren işçisine nasıl davranmalıdır
Size göre bir işveren işçisine nasıl davranmalıdır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İşveren olmak belli bir sorumluluk gerektirir. Üretim yapmak, ekonomiye katkı sağlamak büyük bir vazifedir. Bunun için işverenler, işçilere ihtiyaç duyarak üretim yaparlar. İşverenlerin, işçilerin hakkının korunması için hassas olması ve gerekirse mücadele etmesi gerekir.

İşverenler işçilere, hakkaniyetli, sabırlı, alın terine değer veren, insani, vicdanlı, insaflı, merhametli, adil bir şekilde davranması gerekir. İşçinin alın teri kurumadan hakkının ödenmesi gerekir. İşçi emek veren kişidir. Zamanını, enerjisini, sağlığını harcayan bir birey olarak toplumda yaşadığı için değerlidir. Toplumun ileriye gitmesi için işçiler emek verirler. Bu bakımdan işverenlerin işçilere çok iyi ve adil davranmaları gerekir.

6
4
106
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.