İzmir Demokrasi Üniversitesi Akademik Takvimi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Akademik Takvimi
2021-2022 eğitim yılı İzmir Demokrasi Üniversitesi Akademik Takvimi ve sınav tarihleri, İzmir Demokrasi Üniversitesi ne zaman açılacak, kayıt tarihleri ne zaman?

2021- 2022 İzmir Demokrasi Üniversitesi Akademik Takvimi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Güz dönemi dersleri 11 Ekim günü başlayacak ve 21 Ocak günü sona erecek. Güz yarıyılı final sınavları ise 24 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Bütünleme sınavları ise 14-18 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Bahar dönemi dersleri 7 Mart günü başlayacak ve 17 Haziran günü sona erecek. Bahar yarıyılı sonu final sınavları ise 20 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Bütünleme sınavları ise 18-22 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Akademik Takviminin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
3
0
1
0
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.