İzmir Ekonomi Üniversitesi Yurt Ücretleri

İzmir Ekonomi Üniversitesi Yurt Ücretleri
İzmir Ekonomi Üniversitesi 2021-2022 eğitim yılı yurt ücretleri ne kadar, yurt ücretlerine neler dahildir detaylar haberimizde...

Üniversitenin Balçova Kampüsü'nda yurt binası bulunmaktadır. Öğrencilere, öğrenci yurtlarında eğitimleri süresince huzurlu, güvenli, rahat, sıcak ve hijyenik bir ortam sunulmaktadır.

Öğrencilerin yurt yaşamlarını kolaylaştırmak ve rahatlarını sağlamak amacıyla odalarımızda banyo, yatak, elbise dolabı, komodin, çalışma masası, kitaplık, buzdolabı, telefon ve internet bağlantısı mevcuttur. Üniversitemiz tarafından yastık, çarşaf, pike, battaniye, nevresim takımı verilmekte ve odaların günlük temizlikleri yapılmaktadır. Yurt binası jeotermal enerjiyle ısıtılmakta ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Yurtlarımızda ayrıca, merkezi klima sistemi mevcuttur.

Yurtta kalacak öğrenciler için, dinlenme salonu, çamaşırhane, mutfak, mescid ve etüt odaları bulunmaktadır. Kahvaltı ve yemek hizmetleri yurt ve kampüs içindeki çeşitli alanlarda tabldot veya alakart olarak verilmektedir.

Yurtta, sorumlu personel ve güvenlik elemanları 24 saat görev yapmaktadır. Yurtta kalan öğrenciler gündüzleri kampüs içindeki Sağlık Ofisi’nden, geceleri de çok yakındaki tam teşekküllü poliklinikten veya yakın mesafedeki diğer sağlık kuruluşlarından yararlanabilirler.

Yurt Bursu, yazokulu hariç yıllık öğretim ücretini ve yerleştirme başarı sırası SÖZ ve DİL puan türünde ilk 2.500, EA ve SAY puan türünde ilk 10.000 içinde olanlardan ailesiyle birlikte şehir dışında ikamet edenler ile İzmir ili içinde olmakla beraber genel ulaşım araçlarıyla gün içinde Üniversiteye ulaşımı mümkün olmayanların (karayolu ile 50 kilometreden daha uzak yerlerden gelenler), Üniversite tarafından belirlenen ilçelerde ikamet etmekte olan öğrencilerden isteyenlerin Üniversitenin sağladığı yurtta ücretsiz kalma olanağını kapsar.

Ücretli öğrenciler için; 2021- 2022 öğretim yılı ücreti, 4 ve 3 kişilik odalarda bir kişinin yıllık ücreti KDV. dahil peşin olarak 21.220 ₺ TL, tek kişilik odada yıllık ücreti KDV dahil 27.960 ₺ TL‘dir. Yurt ücretleri 9 ay eğitim- öğretim süresini kapsamaktadır. Ayrıca 2021-2022 Öğretim Yılı’nda Üniversitemiz Öğrenci Yurtlarında ikamet etmeye hak kazanan tüm öğrencilerimizden 1865 ₺ TL Depozito ücreti alınacaktır.

YURT İÇİN KAYIT

Üniversitemize yeni kayıt olacak BURSLU öğrencilerimizin Öğrenci Yurdu’na asıl kayıt işlemleri ve ÜCRETLİ öğrencilerimizin ÖN KAYIT işlemleri, Üniversite kayıtları sırasında Online veya bizzat yapılacaktır.***

Yurt Kayıtları ile ilgili” Kayıt Koşulları” ve “İstenen Belgeler” Üniversitemiz Web Sayfasında ve Yurt Müdürlüğü sayfasında ayrıca duyurulmaktadır. Detaylı bilgi ve kayıt için dormitories.ieu.edu.tr. adresinden iletişime geçebilirler.

Detaylara üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
49
0
1
0
1
2
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.