Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Kayıt İşlemleri

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Kayıt İşlemleri
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Kayıt İşlemleri, kayıt için gerekli belgeler nedir, kayıtlar ne zaman sona erecek bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 2021 YKS Kayıt İşlemleri

2021-YKS Yerleştirme sonucuna göre Üniversitemize kayıt hakkı kazandınız. Kayıt işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleşmesi için aşağıdaki maddeleri dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir. Elektronik kayıt 4-8 Eylül 2021, Üniversiteden kayıtlar 06-10 Eylül 2021 tarihleri arasındadır.

Elektronik kayıtlar 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

Elektronik kayıt öğrenci için zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan öğrenciler 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Üniversiteye başvuracaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • YKS yerleştirme sonucunun internet çıktısı,
  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi
  • Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)
  • 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf
  • Öğrenim ücretinin ödendiğine ilişkin belge (İkinci Öğretim Öğrencileri)
  • Daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumunda öğrenim gören öğrenciler, aldıkları dersler için muafiyet talebinde bulunabilirler.

Detaylı bilgi için Üniversite sayfasını ziyaret ediniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
2
0
0
1
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.