Kalp Hırsızı Dizisi - Kenan Ece (Tekin) Kimdir?

Kalp Hırsızı Dizisi - Kenan Ece (Tekin) Kimdir?
Kenan Ece 24 Aralık 1980 yılı Dubai doğumludur.Üniversite eğitimini Amerika Davidson College'de Tiyatro ve Ekonomi bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.

Başarılı oyuncu Yüreğine Sor isimli sinema filminde büşük başarı göstermiştir.Samanyolu ,Deli Saraylı ,İzmir Çetesi ,Krem gibi yapımlarda rol almıştır.

 2011 yılı başrollerini Naz Elmas ,Mesut Aksuta ile paylaştığı Ay Tutulması isimli dizi'de Kenan rolü ile büyük bir çıkış yaşamıştır.Beni Unutma ,Bul Beni İzmir Çetesi ,2012 yılı Atv ekranlarında yayınlanan Krem ,2012 Çakallarla Dans ,2014 Gulyabani isimli sinema filminde Murat karakterini canlandırmıştır.2014 yılı yeni sezon Atv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Kalp Hırsızı isimli dizi'de Tekin karakterini canlandıracaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.