Kalp Hırsızı Dizisi - Selin Ortaçlı ve Berk Pamir (Bora) Kimdir?

Kalp Hırsızı Dizisi - Selin Ortaçlı ve Berk Pamir (Bora) Kimdir?
Selin Ortaçlı 26 Aralık 1986 yılı İstanbul doğumludur.Genç oyuncu 2006 yılı Fashion Tv'de düzenlenen Bayan Model yarışmasında aldığı derece sonucunda mankenlik ve modellik yapmaya başlamıştır.

Selin Ortaçlı Kimdir?

 Selin Ortaçlı 26 Aralık 1986 yılı İstanbul doğumludur.Genç oyuncu 2006 yılı Fashion Tv'de düzenlenen Bayan Model yarışmasında aldığı derece sonucunda mankenlik ve modellik yapmaya başlamıştır.2012 yılın'da Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Araf Zamanı isimli sevilen dizi'de Nazlı karakterini canlandırmıştır.

   2014 yılı Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Kara Para Aşk dizisin'de Ömer komiser'in öldürülen nişanlısı Sibel karakterini canlandırmıştır.2014 yılı Atv ekranlarında yayınlanacak olan Kalp Hırsızı isimli dizi'de rol alacaktır.

Berk Pamir (Bora) Kimdir?

2006 yılı Ankara doğumlu olan Berk Pamir ,küçük  yaşların'da itibaren reklam ve dizi filmlerde rol almaya başlayan ve kısa sürede gösterdiği başarı sayesinde yapımcılar tarafından aranan çocuk oyuncular arasında ki yerini almıştır.2011 yılın'da Arka Sıraadakiler isimli dizi'de Umut karakterini canlandırmıştır.

  2013 yılın'da başrollerin'de Orhan Bıyıklı ,Sekvan Serinkaya ve Yasemin Öztürk'ün rol aldığı Nizama Adanmış Ruhlar isimli dizi'de Selim karakterini canlandırmıştır.2014 yılı Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Hırsızı isimli dizi'de Defne'nin oğlu Bora karakterini canlandıracaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.