Kaplumbağaya, yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etmek için bir kart hazırlayın, daha sonra bir tebrik mesajı yazın

Kaplumbağaya, yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etmek için bir kart hazırlayın, daha sonra bir tebrik mesajı yazın
Kaplumbağaya, yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etmek için bir kart hazırlayın, daha sonra bir tebrik mesajı yazın konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Kaplumbağaya, yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etmek için bir kart hazırlayın. Daha sonra bir tebrik mesajı yazın.

Ödev cevabı kısaca : Sevgili Kaplumbağa,
Yarışmada gösterdiğin başarıdan dolayı seni tebrik ederim.
Hedeflerine ulaşmak için gösterdiğin sabır, kararlılık ve azim, sana bu başarıyı kazandırdı.
Senin bu başarısı, tüm yavaş ve sabırlı olanlara örnek olsun.
Yarışmada gösterdiğin mücadele ve başarın için sana tekrardan tebriklerimi sunuyorum.
Sevgilerimle,
[Adınız]
[Tarih]
[İmza]

Sevgili Kaplumbağa,

Tebrikler! Yarıştaki kararlılığın, sabrın ve azminle bizi büyüledin. Her adımınla gösterdiğin başarı, gerçekten takdire şayan. Hızınla değil, kararlılığınla gösterdiğin bu başarı, bize hayatta her zorluğun üstesinden gelebilmek için sabırlı olmanın ve azimli bir şekilde çalışmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlattı.

Yavaş adımlarla ama emin adımlarla hedefine ulaşman, sadece senin değil, tüm arkadaşlarının gözünde büyük bir örnek oldun. Başarın bizi gururlandırdı. Umarım bu tebrik kartı, senin ne kadar özel olduğunu ve başarılarının takdir edildiğini ifade eder.

Nice başarılar, sevgili Kaplumbağa!

En içten tebrikler,

[Adınız]

60
2
58
11
58
5
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.