Kararlılık ve cesaret, hedefe götüren en kestirme yoldur

Kararlılık ve cesaret, hedefe götüren en kestirme yoldur
Kararlılık ve cesaret, hedefe götüren en kestirme yoldur sözüyle ne anlatılmak istenmektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Kararlılık ve cesaret, insan hayatında en önemli olan iki duygu ve davranış olarak bilinir. Kararlılık ve cesaret, hedefe götüren en kestirme yoldur, diye bir söz de vardır.

Bu sözle anlatılmak istenen, insanların kendileri için belirledikleri hedefleri ne olursa olsun değiştirmemeleri ve yılmadan azimle o hedefe gitmeleridir.

Kararlılık, “ben bu işi başaracağım” diyebilmektir. Cesaret ise “her ne olursa olsun bütün engellere karşı geleceğim” diyebilmektedir.

Kararlılık ve cesaret kişiyi hedefe götüren en kestirme yoldur. Bir işin üstesinden geleceğine inanan ve bu konuda her şeyi göz önüne alan kişi istediği hedefe ulaşır. Çünkü, bir işi başarmak için önce kafaca hazır olmak gerekir. Kendine inanmayan ve cesur olmayan kimseler en kolay hedeflere bile ulaşamazlar.

13
3
202
1
2
253
7
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.