Kardeşim diye hitap ettiğiniz arkadaşlarınızın diğerlerinden farkı

Kardeşim diye hitap ettiğiniz arkadaşlarınızın diğerlerinden farkı
Kardeşim diye hitap ettiğiniz arkadaşlarınızın diğerlerinden farkı nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Diğer tüm arkadaşlarımıza nazaran daha samimi olduğumuz arkadaşlarımız elbette vardır. Bize daha yakın, bizi daha iyi anlayan ve dertleştiğimiz kimseler. Onlara genelde ‘kardeşim’ diye hitap ederiz. Diğer arkadaşlarımızla elbette farkı vardır ki onlara kardeşim deriz.

Kardeş yerine koyarız bir nevi. Aile efradından herhangi biri ile konuşmadığımız veya konuşmayacağımız bir konuyu onlarla konuşur, içimizi döker, rahatlarız. Onlar; bizi anlar, dinler. Yeri geldiğinde hak verir. Yeri geldiğinde eleştirir. Ancak onlar bizim canımız ciğerimizdir. Diğer arkadaşlarımızla da oynarız, konuşuruz gezeriz belki ama isimleri ile hitap etmeyi daha hayırlı görürüz. Bizim gibi düşünmüyor olmaları değil mesele.

112
0
0
0
2
4
160
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.