Kastamonu Üniversitesi Yaz Okulu

Kastamonu Üniversitesi Yaz Okulu
2017-2018 Kastamonu Üniversitesi Yaz Okulu Takvimi, Kastamonu Üniversitesi Yaz Okulu açılan dersler ve ücretleri ne kadar, konu ile ilgili üniversitenin yapmış olduğu duyuru ve detaylar haberimizde...

2017-2018 KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU TAKVİMİ

Yaz döneminde açılan her ders için, güz veya bahar yarıyıllarında yapılan toplam ders saati kadar dersin verilebileceği uygun süre içinde ders yapılır. Bu sürenin belirlenmesine fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu/enstitü kurulu tarafından karar verilir.

YAZ DÖNEMİNDE DERS ALMA ŞARTLARI

• Yaz döneminde ders almak talebenin talebine bağlıdır. Yaz okulunda bir talebe oniki (12) krediyi veya 18 AKTS’yi aşmamak üzere en fazla dört ders alabilir.

• Bölüm veya programların açtığı derslere, normal ve ikinci öğretim talebeleri veya farklı kodlu, fakat içerik ve kredi saatleri aynı veya az olan dersleri alacak talebeler de birlikte kayıt yaptırabilirler.
• Yaz döneminden yararlanmak isteyen talebe;
- Daha önce güz ve bahar yarıyıllarında alıp başarısız olduğu dersleri,
- Güz ve bahar yarıyılında açıldığı halde almadığı veya alamadığı ön şartını başarmış olduğu dersleri,
- Yaz döneminde ders almak isteyen talebe kayıtlı bulunduğu sınıfın en çok bir üst sınıfından ders alabilir.

YAZ OKULUNDA AÇILMASI PLANLANAN DERSLER

- 2017-2018 akademik yılında açılması planlanan dersler aşağıda listelenmiştir.

- Derslerin açılabilmesi için en az 10 talebenin derse kayıt yaptırması gerekir.
- Dersler hakkındaki bilgilere (saat, AKTS, içerik vb) ilgili akademik birimden ulaşılabilir.
- Açılmayan dersler için hangi bölüm/programdan ders alınabileceği bilgisine kayıtlı olduğunuz Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulundan ulaşabilirsiniz.
- Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik bölümüne kontenjan dahilinde talebe kabul edecektir. Kontenjan belirtilen derslere öncelikte Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi talebelerinin kayıtları yapılacak, kalan kontenjanlara diğer üniversitelerden geIen talebelerin kayıtları yapılacaktır. Kontenjanlara Sağlık Bilimleri Fakültesinden ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.