Kenan Bey’in zaman içinde sahip olduğu sosyal roller

Kenan Bey’in zaman içinde sahip olduğu sosyal roller
Aşağıda verilen bilgilere göre Kenan Bey’in zaman içinde sahip olduğu sosyal rolleri sırasıyla yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Kenan Bey, anne ve babasının oğlu olarak 1981 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Doğumuna dedesi, babaannesi ve anneannesi çok sevinmiştir. İlkokul ve ortaokul yıllarında başarılı bir öğrenci olan Kenan Bey, ortaokulda sınıf başkanlığı ve tiyatro kulübü oyunculuğu yapmıştır. Liseyi, Sivas Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Lisede okulunun futbol takımı kaptanlığını yapmıştır. Liseden mezun olduktan sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünü bitirmiş ve sonrasında bir kumaş fabrikasında işe başlamıştır. Kenan Bey, 2009 yılında evlenmiş ve daha sonra 2 çocuk sahibi olmuştur.

Cevap: Kenan Bey oğul, torun, öğrenci, sınıf başkanı, tiyatro kulübü oyuncusu, futbol takımı kaptanı, Tekstil Mühendisi, eş ve baba rollerine sahip olmuştur.

70
70
70
70
70
70
70
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.