Kenan İpek Kimdir nereli?

Kenan İpek Kimdir nereli?
Kenan İpek (doğum 5 Ekim 1959; Rize, Türkiye), Türk hakim ve eski Adalet Bakanı.

KENAN İPEK KİMDİR?

1959 yılında dünyaya gelen Kenan İpek aslen Rizelidir. İlk, orta ve lise eğitimini doğduğu ve büyüdüğü şehir Rize’de tamamlayan Kenan İpek Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okumuştur. 1982 yılında mezun olan İpek 1983 yılında mesleğini icra etmeye başlamıştır.

Kenan İpek sırasıyla Antalya, Mardin/Savur, Bolu/Seben, Antalya/Elmalı Cumhuriyet Savcılığı; Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Dairesi Başkanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliği görevlerinde bulunmuş ve en iyi şekilde yapmıştır.

1 Ocak 2014 tarihi itibariyle Müsteşarlık görevini getirilmiştir. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçim nedeniyle Adalet Bakanlığına atanan Kenan İpek evli ve iki çocuk babasıdır

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.