KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura sonuçları açıklandı

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura sonuçları açıklandı
KİPTAŞ’ın sosyal konut projesi 'Tuzla Aydınlık Evler' için başvurular 13-28 Aralık tarihleri arasında alınmıştı. KİPTAŞ’tan yapılan açıklamaya göre kura çekilişi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile noter huzurunda kuralar çekildi.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ’ın sosyal konut projesi Tuzla Aydınlık Evlerin temeli atılmıştı.

KİPTAŞ’tan yapılan açıklamaya göre KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler hak sahibi belirleme kura çekilişi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile noter huzurunda 13 Ocak tarihinde saat 11.00’de ve saat 19:00'da sona erdi.

Ön başvuru bedelleri iadde edilecek

Projede ortalama satışa esas brüt alanları 88 m² olan 210 adet 2+1 kapalı mutfak daire, 79 m² olan 40 adet 2+1 açık mutfak daire, 104 m² olan 71 adet 3+1 daire olmak üzere toplam 21 bloklu 321 konut, 21 dükkan ve 1 kreş bulunuyor.

Ön başvuru bedelleri, kura sonucunda asil hak sahibi olamayan katılımcılara kura çekiliş tarihinden sonraki beş (5) iş günü içerisinde, aynen ve faizsiz olarak iade edilecek. Ancak kredi kartı veya banka kartlarına yapılan iade bedelleri bankalara bağlı olarak işlem gerçekleştikten 2-7 iş günü sonra yansıyabilmektedir.

Kiptaş Tuzla Kura Çekiliş Sonuçları

Kura sonucunda hak kazanamayanlara aşağıdaki şekilde bir mesaj çıkıyor.

Sn ................

17
0
1
0
5
7
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.