Kiralık Aşk Defne Kimdir Elçin Sangu Yaşı Boyu Biyografi İnstagram

Kiralık Aşk Defne Kimdir Elçin Sangu Yaşı Boyu Biyografi İnstagram
Star TV'de yayınlanan yeni yaz dizilerinden biri olan Kiralık Aşk Defne kimdir? Ekranın sevilen dizisinde rol alan güzel oyuncu Elçin Sangu kimdir hayatı yaşı boyu biyografi instagram hesabı ile ilgili bilgiler

Elçin Sangu 11 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu, Türk oyuncudur. Yaşı 30'dur. Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu tiyatrosonda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yeralmaya başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV' de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakteriyle başrolü oynamaktadır.
Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.
 
Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır.  İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterini canlandırarak Oyunculuğa merhaba demiştir. Ardından 2012 yılında aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda rolünü oynamıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide’yi oynamıştır. Şimdi ATV'de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde kadir doğulu ile başrolü paylaşmaktadır.


Kı­vanç Tat­lı­tuğ, Fa­rah Zey­nep Ab­dul­lah ve Fah­ri­ye Ev­ce­n’­e uğur­suz ge­len ‘Kurt Se­yit ve Şu­ra­’, ay­nı di­zi­de yar­dım­cı rol­ler­de gö­rev alan El­çin San­gu ve Us­han Ça­kı­r’­a şans ge­tir­di. İki genç oyun­cu di­zi­le­ri ya­yın­dan kal­dı­rıl­ma­sı­na rağ­men, ön­le­ri­ne ge­len ilk pro­je­de baş­ro­lü al­dı.

Ücretini yüzde yüz arttırdı O dö­nem San­gu­’nun adı Fah­ri­ye Ev­cen ile set­te kav­ga et­ti­ği ve ağ­la­dı­ğı ha­ber­le­riy­le de gün­de­me gel­miş­ti. El­çin San­gu, sa­de­ce baş­rol kap­mak­la kal­ma­dı üc­re­ti­ni de iki­ye kat­la­dı. Di­zi­ler­den bö­lüm ba­şı 10 bin li­ra alan gü­zel oyun­cu­nun ye­ni di­zi­sin­den 20 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di.

Oyunculuğuyla göz doldurdu Kurt Seyit ve Şura’da Kıvanç Tatlıtuğ’un en yakın arkadaşı Celil’i canlandıran Ushan Çakır da reyting kurbanı dizinin şanslı isimlerinden biri. Ushan Çakır, 3 aylık suskunluğun ardından başrolü kapıp oyunculuğuyla göz doldurmayı başardı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.