Kiralık Aşk Ömer Kimdir Barış Arduç Yaşı Boyu Biyografi İnstagram

Kiralık Aşk Ömer Kimdir Barış Arduç Yaşı Boyu Biyografi İnstagram
Star TV'de yayınlanan yeni yaz dizilerinden biri olan Kiralık Aşk Ömer kimdir? Ekranın sevilen dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Barış Arduç kimdir hayatı yaşı boyu biyografi instagram hesabı ile ilgili bilgiler

9 Ekim 1987 yılında doğan Barış Arduç Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı. Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile uğraşan Arduç fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yaptı. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başladı. Barış Arduç 187 cm boyunca ve kahverengi gözlü.

Doğum Yeri    :    Ankara
Doğum Tarihi    :    09 Ekim 1987

Eğitim Durumu    :    Lisans
 

1987 tarihinde doğan Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşmış, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır
İlk olarak Ömür Gedik'in Paramparça adlı şarkısının klibinde oynamış ve böylece oyunculuk kariyerine başlamıştır.
Arduç, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir.
2015 Mart ayında vizyona giren Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır.


Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur.

Oynadığı Diziler

Pis Yedili

Küçük Hanımefendi - Cenk
Dinle Sevgili - Hakan
Benim İçin Üzülme - Ahmet
Bugünün Saraylısı - Selim
Deliha - Cemil
Racon: Ailem İçin - Tekin

Kiralık Aşk - Ömer

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.