Kısa Dönem Askerlik Yeri Sorgulama Öğrenme E-Devlet

Kısa Dönem Askerlik Yeri Sorgulama Öğrenme E-Devlet
Kısa dönem asker, üniversite okumuş ve askerliğini 6 ay süreyle yapacak olan kişilere denilmektedir. Yıl içerisinde toplamda 4 dönemde kısa dönem asker alımı yapılmaktadır.

Üniversite mezunu olan kişilerin askerliklerini nerede yapacaklarını merak ettiklerini bildiğimizden dolayı sizlere askerlik yerinizi öğrenebileceğiniz bağlantıları sunmak istiyoruz.

Askerlik yeri sorgulama ve askerlik yer öğrenme işlemleri daha önceden kara kuvvetleri komutanlığının resmi web sitesinden yapılıyordu. E-devlet adı altında yapılan düzenleme sonrasında asker adayları askerlik yerlerini e-devlet kapısı üzerinden öğrenmektedirler.

Askere nereye düştüğünüzü öğrenmek için Tıklayınız…

Kısa dönem askerler ilk önce acemi birliklerine gitmektedir. Acemi birliklerinde almış oldukları eğitim sonrasında ülkemizin çeşitli illerine askerlik görevini icara etmeleri adına gönderilmektedirler. Askere gidecek olan tüm Mehmetçik adaylarına hayırlı teskereler dileriz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.