Kitle iletişimi ve düşünce özgürlüğü konusunda uygulanmasını istediğiniz bir madde tasarlayınız

Kitle iletişimi ve düşünce özgürlüğü konusunda uygulanmasını istediğiniz bir madde tasarlayınız
Kitle iletişimi ve düşünce özgürlüğü konusunda uygulanmasını istediğinizbir madde tasarlayınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.
  • Taraf devletler çocuğun düşünce ve fikirlerini paylaşma ve iletme konusunda kitle iletişim araçlarını kullanmasını destekler, uygun kitle iletişim aracına ulaşabilmesini maddi olarak destek sağlar.
  • Taraflar çocukların düşüncelerini özgürce açıklayabilmesi için ilgili eğitim kurumlarında çocukların sahip olduğu ve yönettiği kitle iletişim araçları oluşturur.
  • Taraf devletler, çocukların özgür düşünce ve fikirlere ulaşabilmek için kitle iletişim araçlarına sahip olabilmesine destek sağlar.
  • Çocukların kitle iletişim araçlarını kullanması temel hakkıdır. Kitle iletişim araçlarını özgür düşünceye ulaşmak ve düşüncelerini özgürce söylemek konusunda kitle iletişim araçlarını kullanır. Taraflar bu konuda uygun ortam ve desteği sağlar.
  • Kitle iletişim araçları günden güne kullanım sayısı daha da artıyor fakat kitle iletişim araçlarında bazen kötü bilgiler ve yalan haberler veriliyor. Ben kötü ve yalan haberlerin paylaşılmasının yasaklanmasını isterdim.
  • Düşünce özgürlüğünde bazen bazı insanların hakları kısıtlanabiliyor bence bu olmamalı herkes düşüncesini söyleyebilmelidir.

21
139
15
2
5
11
323
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.