Kıyafet seçimlerimizde nelere dikkat etmeliyiz

Kıyafet seçimlerimizde nelere dikkat etmeliyiz
Kıyafet seçimlerimizde nelere dikkat etmeliyiz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Kıyafet seçimi insanları inançlarına ve yaşama arzularına göre değişmektedir. Dindar olduğunu kabul eden insanlar için dini ölçüler ön plana çıkmaktadır. Bazı insanlar için de sadece zevkleri ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle kıyafet seçiminde değişen önceliklere göre dikkat edilen hususlar da değişmektedir.

Kıyafet alırken her şeyden önce dünya görüşüne uyması önemlidir. Dindar birinin ona göre kıyafet alması gerekir. Yakışanı giymek, sosyal hayatta yadırganmayan kıyafetleri tercih etmek, zevke göre giyinmek dikkat edilen hususlardır. Bir davette, bir toplantıda ya da herhangi bir faaliyette kıyafet seçimleri konuya göre olmaktadır. Spor yapan kişiler, takım elbise giymezler.

28
60
8
14
5
16
21
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum