Kocamın Ailesi Dizisi Yonca Kimdir? - Selen Seyven Kimdir? - Kaç Yaşında - Biyografi

Kocamın Ailesi Dizisi Yonca Kimdir? - Selen Seyven Kimdir? - Kaç Yaşında - Biyografi
Kocamın Ailesi Dizisi Yonca Kimdir? - Selen Seyven Kimdir? - Kaç Yaşında - Biyografi

KOCAMIN AİLESİ YONCA KİMDİR?

Kocamın Ailesi dizisinde Yonca karakterini Selen Seyven canlandıracak. Fox Tv'nin yeni dizisi olan Kocamın Ailesi dizisi 3 Temmuz Perşembe ekranlarda olacak. Sevilen oyuncu kadrosu Kocamın Ailesi dizisi izleyicileri ekranlara kitleyecek.

Yonca İnsan Kaynakları Müdürüdür, Cerrah olan Tarık ile tanışır. Tarık'ın hiç kimsesi yoktur ne annesi ne babası ne de kardeşi Tarık'ın ailesinin olmaması Yoncanın işine gelir çünkü Yonca kalabalık aileleri sevmez. Modern bir kadındır kaynana görümce işlerini hiç sevmez. Tarık ile evlenirler oturacakları evde onları büyük süprizler ve sırlar bekler.


Selen Seyven Kimdir?

Selen Seyven Katırcıoğlu ( 2 Nisan 1986, Ankara)
Özbek bir anne ve Türk babadan dünyaya gelmiştir. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü okudu. Selen Seyven Genco dizisiyle tanınmaya başladı. Ardından adını Osman Sınav 'ın yönetmenliğini yaptığı Doludizgin Yıllar dizisinde rol aldı. İlk başrol oynadığı filmi Janjan'dır. Sinemada ikinci başrolünü, engelli bir kızı canlandırdığı Abimm filmiyle oynamış ve bu filmin gösterim gününde hayranları kendisi için sinema salonu kapattırmıştı. Son olarak Trt 1 de Avrupa Avrupa dizisinde Gül karakterini canlandırmıştır

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.