Körebe ve telden arabalar yapma oyunları kendi oynadığınız oyunlarla değişim ve süreklilik açısından karşılaştırınız

Körebe ve telden arabalar yapma oyunları kendi oynadığınız oyunlarla değişim ve süreklilik açısından karşılaştırınız
Körebe ve telden arabalar yapma oyunları kendi oynadığınız oyunlarla değişim ve süreklilik açısından karşılaştırınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Körebe ve telden arabalar yapma oyunları kendi oynadığınız oyunlarla değişim ve süreklilik açısından karşılaştırınız. Ders arasında arkadaşlarınızla birlikte okul bahçesinde bu oyunlardan istediklerinizi oynayınız.

Ödev cevabı kısaca : Günümüzde teknolojinin ilerlemesi nedeniyle çocuklar daha fazla dijital oyunlara yöneldi. Bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar aracılığıyla araba oyunları oynamak daha yaygın hale geldi. Fiziksel tellerle arabalar yapma oyunu, çocukların daha fazla fiziksel etkileşim içeren geleneksel oyunlardan biridir, ancak çocuklar genellikle dijital oyunlarla daha fazla zaman geçiriyorlar. Bu oyunun farkı, yaratıcılığa dayalı olmasıdır.

Körebe oyunu geleneksel bir Türk çocuk oyunudur ve genellikle okul bahçeleri, sokaklar veya parklarda oynanır. Ebenin gözlerinin bağlanması ve dokunarak diğer oyuncuları tanımaya çalışması oyunun temel kurallarından biridir. Ebe tarafından tanılan oyuncu ebe olur. Benzerlik olarak, bu oyun geçmişten günümüze değişmeden oynanmaya devam ediyor.

Telden arabalar yapma oyunu, çocukların yaratıcılıklarını kullanarak araba figürleri yapmalarına dayanır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.