Koton mağazaları çalışma saatleri

Koton mağazaları çalışma saatleri
Koton mağazaları sabah saat kaçta açılır, akşam saat kaçta kapanır, saat kaça kadar açık, Koton mağazalarının çalışma saatleri, mesai saatleri ve çalışma günleri yani hangi günler açık, hangi günler kapalı yazımız devamında yer almaktadır.

Koton Çalışma Saatleri 2022

Koton alışveriş merkezlerinde sabah saat 10:00’da açılmakta olup, akşam saat 22:00’de kapanmaktadır. Alışveriş merkezlerinin dışında yer alan Koton mağazaları ise sabah saat 09:00’da açılmakta olup, akşam saat 22:00’de kapanmaktadır.

Koton saat kaçta açılıyor :

Koton mağazası alışveriş merkezlerinde saat 10:00’da, diğer mağazalar ise saat 09:00’da açılmaktadır.

Koton saat kaçta kapanıyor :

Koton mağazaları alışveriş merkezlerinde akşam saat 22:00’de, diğer mağazalar ise de akşam saat 21:00’de kapanmaktadır.

Koton hafta sonu açık mı :

Koton mağazaları haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Koton hafta içi olduğu gibi Cumartesi ve Pazar günleri yani hafta sonu da açıktır.

Koton bayramda açık mı :

Alışveriş merkezlerinde bulunan Koton mağazaları bayramın ilk günü sabah saat 14:00'de açılmakta ve saat 22:00'de kapanmaktadır. Cadde üzerinde yer alan Koton mağazaları arefe günlerinde 09:00 ile 24:00 olarak belirlenmiştir, diğer günlerinde ise standart çalışma saatleri uygulanır. Bunun dışında 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz ve 1 Ocak gibi resmi tatil günlerinde Koton mağazaları açıktır.

1
1
2
1
3
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.