Köy hayatı ile kent hayatını karşılaştırdığınızda ne gibi farklılıklar görüyorsunuz

Köy hayatı ile kent hayatını karşılaştırdığınızda ne gibi farklılıklar görüyorsunuz
Köy hayatı ile kent hayatını karşılaştırdığınızda ne gibi farklılıklar görüyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Köyde yaşamak şehir hayatına göre daha doğaldır. Bol bol temiz havanın hâkim olduğu, şehrin hem çevre hem de hava kirliliğinden oldukça uzaktır. Şehirde yaşarken oldukça gürültülü, kirli ve kalabalık ortamlara maruz kalırsınız. Ama köy hayatında ise böyle bir şey pek söz konusu olmaz. Köyler daha sakindir, şehir hayatına göre daha az insan yaşamaktadır.

Şehir hayatında yaşayan insanlar için istedikleri her şeye çok zaman almadan ulaşmaları mümkündür. Hatta birçok şey ayağınızın altındadır diyebileceğimiz kadar yakında bulunmakta olduğu için bir şey almak için uzun süre beklemek zorunda kalmazsınız. Köy hayatında ise bu durum daha zordur. Çünkü köyler, yerleşim yeri olarak şehir merkezine ya da ilçe merkezlerine her zaman uzakta konumlandırılmışladır.

35
11
13
3
1
4
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.