KPSS 2013 Kasım Ayı Önlisans Lisans Memur Atamaları Alımları Şartları

KPSS 2013 Kasım Ayı Önlisans Lisans Memur Atamaları Alımları Şartları
KPSS 2013 Kasım ayı memur alım kadroları. KPSS 2013 Kasım ayında memur hangi kadrodan alınacak? KPSS Kasım ayında kaç memur alınacak? KPSS Kasım Ayı atamaları kadro açıklaması? KPSS Kasım ayı yerleştirmeleri ne zaman? KPSS kamu personeli yerleştirme, kamu

2013 Kasım KPSS

KPSS Kasım ayında hangi kadrodan, KPSS Kasım ayında kaç memur alınacak? KPSS Kasım Ayı atamaları kadro açıklaması? KPSS Kasım ayı yerleştirmeleri ne zaman? KPSS kamu personeli yerleştirme, kamu adayları yerleştirme tarihi açıklandı. İşte KPSS yerleştirme tarihi

KPSS puanlarıyla kamu ataması bekleyen adaylar için yapılacak olan KPSS/2 merkezi yerleştirme tarihi açıklandı. KPSS Kasım ayı yerleştirmeleri ne zaman? KPSS kamu personeli yerleştirme, kamu adayları yerleştirme.

KPSS puanlarıyla kamu ataması bekleyen adaylar için yapılacak olan KPSS/2 merkezi yerleştirme tarihi açıklandı. KPSS Kasım ayı yerleştirmeleri ne zaman? KPSS kamu personeli yerleştirme, kamu adayları yerleştirme.

2014 KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2013/2 KPSS Yerleştirmeleri Ne Zaman?

KPSS Merkezi Yerleştirme 17-18 Kasım tarihleri arasında tercihler alınacak.

KPSS Puanlarıyla kamuya atanmak için sabırsızlıkla bekleyen adaylar merkezi yerleştirmeleri bekliyor. Bu süreçte adayların öğrenim düzeylerinin yükselmesinin 2012 puanlarının geçerliliğini etkilemiyor.

Daha önce iki merkezi alım yapıldı

2012 puanıyla ilk merkezi yerleştirme (2012/2) 2012 Kasım’da gerçekleştirildi ve yerleştirme öncesi 7 bin civarı personel alındı.

İkinci yerleştirme (2013/1) ise Haziran 2013’te yapıldı ve bu alımda (adaylarımızla yerleştirme öncesi paylaştığımız üzere) 18 bin civarı alım yapıldı.

Kurumlar Kadro Talep Etmeye Devam Ediyor

Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yer alan takvime göre, kamu kurumlarının 2013/2 yerleştirmesinde kullanılmak üzere kadro bildirim tarihi 12 Ağustos-4 Ekim olarak yer alıyor. Yani önümüzdeki hafta kadro talepleri sona erecek.

Bu alımda (bazı aksaklıkların oluşmaması durumunda) en az 8 bin civarı alım olacak. Adaylar gibi bizim de isteğimiz daha yüksek bir sayı olsa da maalesef edinebildiğimiz bilgiler bu yöndedir.

Üçüncü Alıma 2 Aydan Az Süre Kaldı

2012 puanıyla yapılacak olan 3. Merkezi yerleştirme (yani 2013/2) 17 -28 Kasım arasında yapılacak.

Her Öğrenim Düzeyi Tercih Yapabilecek

2012/2 alımlarında 2012 puanı olan lise, önlisans(2 yıllık) ve lisans (4 yıllık) mezunu adaylar tercih yapabilecekler. Ancak unutulmamalı ki 2013 KPSS ile elde edilen P3 puanı b grubu nitelikte değildir ve merkezi yerleştirmelerde bu puan ile tercih yapılamaz.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile personel alımı yapacak. İşte, alım yapılacak branşlar ve sayıları…

Bakanlık personel alımlarında en fazla kontenjanı çevre mühendislerine ayırdı. KPSS Kasım ayı atamalarında 79, Aralık ayı 4-B sözleşmeli personel alımlarında 48 olmak üzere toplamda 127 tane çevre mühendisi alınacak.

Yaşanılabilir bir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda yeni çalışma arkadaşları arayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS Kasım 2013 atamalarında 9 branştan toplam 360 tane personel alımı yapacak. Bakanlık Aralık ayında 4-B sözleşmeli olarak 9 branştan toplam 117 tane personel alımı yapacak. Böylece yılsonuna kadar toplamda 477 personel alımı yapılmış olacak.

KPSS 2013 / 2 Atamalarında Alım Yapılacak Branşlar ve Sayıları:

Çevre Mühendisi 79, Elektrik Elektronik Mühendisi 21, Harita Mühendisi 29, İnşaat Mühendisi 72, Makine Mühendisi 21, Jeofizik Mühendisi 8, Mimar 31, Şehir Plancısı 27, Memur 72 olmak üzere toplamda 9 branştan 360 tane personel alımı yapılacak.

4-B Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak Branşlar ve Sayıları:

Çevre Mühendisi 48, Elektrik Mühendisi 7, Harita Mühendisi 11, İnşaat Mühendisi 18, Makine Mühendisi 8, Jeofizik Mühendisi 6, Jeoloji Mühendisi 3, Mimar 12, Şehir Plancısı 4 olmak üzere toplamda 9 branştan 117 tane personel alınacak.

“ÇEVRE MÜHENDİSLERİ İLE BAŞARACAĞIZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, her fırsatta yaşanılabilir bir çevrenin oluşması için çalıştıklarını ve bu işi çevre mühendisleri ile başaracaklarını söyledi. Bayraktar, Bakanlığının KPSS ile personel alımında en fazla yer verdiği çevre mühendislerinin, 10 yıl içerisinde atık su arıtma sistemlerini kurmuş, katı atık sorunlarını halletmiş, iklim değişikliği stratejisine tam uyumlu, sera gazı emisyonlarının azaltılması kriterlerinde Avrupa’yı yakalamış bir Türkiye hedefinde güç katacaklarını ifade etti.
Bakan Bayraktar, “Şehirlerimizi çevreyle uyumlu biçimde, modern hale getirmek, insanımızın daha mutlu ve huzurlu yaşamasını temin etmek, bizim öncelikle ve en önemli hedefimizdir. Bu hedefimizi de azimli ve çalışkan arkadaşlarımızla başaracağız.” dedi.

100 ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK UZMAN YARDIMCISI ALINACAK

Bakanlık ayrıca, yapacağı sınavla 100 adet Çevre ve Şehircilik uzman yardımcısı alacak. Yapılacak olan sınavda, Hukuk Fakültesi 15, Kamu Yönetimi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3, Maliye, İktisat, İşletme, Sosyoloji Bölümlerinden 5, Çalışma Ekonomisi Bölümünden ise 3 kişi alacak.

Sınavla Bilgisayar Mühendisliği 7, Makine Mühendisi ve Şehir ve Bölge Plancısı 7, Çevre, Harita ve İnşaat Mühendisi 8, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Mimarlık 6, Biyoloji bölümlerinden 1 kişi alınacak.

KPSS 2013 Kasım ayında hangi kadrodan, KPSS 2013 Kasım ayında kaç memur alınacak? KPSS 2013 Kasım Ayı atamaları kadro açıklaması? KPSS 2013 Kasım ayı yerleştirmeleri ne zaman? KPSS 2013 kamu personeli yerleştirme, kamu adayları yerleştirme tarihi açıklandı. İşte KPSS 2013 yerleştirme tarihi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.