KPSS 2013 sonuçlar ne zaman açıklanacak? Neden açıklanmıyor? ÖSYM gerekçesi!

KPSS 2013 sonuçlar ne zaman açıklanacak? Neden açıklanmıyor? ÖSYM gerekçesi!
Kamu Personeli Seçme Sınavı 2013'ün üzerinden tam 3 hafta geçti. LYS 2013 sınavını 7 günde rekor bir süreyle değerlendiren ÖSYM, KPSS 2013'ü neden açıklamıyor?

KPSS 2013 ne zaman açıklanacak? ÖSYM'nin gecikmesinin gerekçesi ÖABT sınavı... ÖSYM tarihinde ilk kez gerçekleştirilen Öğretmenli Alan Bilgisi Testi sınavı, KPSS 2013'ün 1 hafta geç değerlendirilmeye alınmasına neden oldu.

KPSS 2013 henüz ÖSYM tarafından açıklanmadı. Nefeslerini tutarak sonuçlara kilitlenen öğretmen ve memur adayları, ÖSYM'nin duyurularını an be an takipte. Bu sene Genel Kültür-Genel Yetenek kısmının beklenenden zor, Eğitim Bilimleri kısmının ise beklenenden kolay olduğu yorumları yapılan bu yılki KPSS'de heyecan dorukta. SInav maratonunun son aşaması olan puan açıklanmasının da ardından, memur adayları tercihlerini yapacaklar.  Öte yandan, KPSS 2013 sınavının neden açıklanmadığı da merak ediliyor.

Geçen sene 11 Ağustos tarihinde kamuoyunu duyrulan sonuçlar, bu sene elektronik okumayla birlikte ÖSYM tarafından çok daha hızlı bir şekilde duyrulması bekleniyordu. Ancak, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı (ÖABT) erken açıklamaya mani oldu. KPSS 2013'ten 1 hafta sonra gerçekleştirilen ÖABT sınavı, değerlendirmenin 1 hafta geç başlamasına neden oldu. Önümüzdeki günlerde, ÖSYM'de  adeta bir gelenek olarak gerçekleştirilen gece yarısı açıklamasıyla, KPSS 2013 sonuçlarının duyurulması bekleniyor.    2013 kpss sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. KPSS sınavına giren öğrenciler sonuçlarını bekliyor. ÖABT sınav sonuçları. 6-7 Temmuz sınav sonuçları. KPSS sonuçları neden hala açıklanmadı. ÖSYM açıklamam yaptı mı.

2013 KPSS sonuçları henüz açıklanmadı. KPSS sınav sonuçları neden açıklanmıyor. ÖSYM sonuçları neden hala duyurmadı. KPSS sonuçlarında sorunmu çıktı. ÖSYm KPSS 6-7 temmuz sınav sonuçları. ÖABT sınav sonuçları.   2013 KPSS 6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti, memur adayları şimdi bu haberi bekliyor. 2013 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Teknolojik sistemler açısından çağı yakalamaya çalışan ÖSYM , LYS sonuçlarını bir haftada açıklamıştı. ÖSYM, aynı başarıyı KPSS'de de gösterebilecek mi? Önceki yıllarda yapılan KPSS'nin açıklanma süresini baz alırsak, ÖSYM'nin bu KPSS'nin sonuçlarını da yaklaşık bir ay içerisinde açıklaması bekleniyor.   ÖSYM KPSS sonuçlarını ne zamna açıklayacak. KPSS sonuçları merakla bekleniyor. ÖSYM 2013 KPSS sonuçlarını artık açıklasın. KPSS sonuçları açıklandığında sonuçlar sitemizde olacaktır. 2013 KPSS ÖABT sonuçları açıklanmadı. KPSS /1 tercih sonuçları açıklandı. ÖSYM KPSS sonuçlarını açıklamadı. KPSS sonuçları heyecanla bekleniyor.ÖSYM, KPSS sonuçları hakkında henüz bir açıklama yapmadı ancak bu hafta sınav sonuçlarının adaylara duyurulması bekleniyor. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.