KPSS 2013/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu

KPSS 2013/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu
KPSS 2013/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu ÖSYM,ÖSYM KPSS 2013/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu,KPSS 2013/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu İndir.

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına atamalar için tercihler mayıs ayı başında alınacak.Tercih klavuzu ösym tarafından 30 Nisan – 5 Mayıs 2013 tarihlerinde yayınlanacak.

KPSS 2013/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu yayınlanınca bende sizlere buradan bağlantıları paylaşacağım.ÖSYM Tarafından açıklanacak tercih klavuzunu iyice okuyup ardından tercihleriniz yapın.Kpssbilgi.com olarak bende bu konu hakkında bilgiler paylaşmaya devam edeceğim.

Sağlık mezunları atanmak için tercihlerini 5 mayıs 2013 mesai bitimine kadar klavuzda belirtilen şekillerde yapmalılar.

Tercih Kılavuzunda ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı ayrı olmak üzere tercih yapacaklar.Yani ayrı ayrı tercih klavuzları belirtilecek.Tercih yapabilmek için 7-8 Temmuz 2012 Lisans düzeyinde yapılan KPSS Sınavına ve 22-23 Eylül 2012 yapılan Ortaöğretim/Önlisans KPSS Sınavına girmiş olmanız gerekiyor.Ortaöğretim mezunları KPSSP94, ön lisans mezunları KPSSP93 ve lisans mezunları KPSSP3 puanı esas alınacak.

Tercihlerinizi 30 Nisan-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında, kılavuzda belirtilen kurallara göre, internet üzerinden yapacaksınız.Posta yolu ile tercihler kabul olmayacak bunuda sizlere önemle belirteyim.

Tercih kılavuzu ösym tarafınfan yayınlanınca sitemize eklenecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.