KPSS 2015 sonuçları açıklandı mı?

KPSS 2015 sonuçları açıklandı mı?
KPSS 2015 A Grubu ve Öğretmenlik için sınava giren adaylar, ÖSYM tarafından KPSS sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Ancak henüz bir açıklama yok.

2015 KPSS ve ÖABT sınavlara giren memur adayı ve öğretmen adayları, sonuçların ÖSYM tarafından açıklanmasını bekliyor.

KPSS sonuçlarının önümüzdeki 10 gün içerisinde erişime açılması bekleniyor. Yüzbinlerce memur adayının gözü kulağı KPSS sonuçlarının açıklanması için ÖSYM'nin sitesinde.

Öğretmen adaylarının merakla beklediği KPSS sınavı 4-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. KPSS sınavlarının ardından ise ÖSYM adayları fazla bekletmedi ve KPSS soru ve cevapları yayımlandı. Soruların erişime açılmasının ardından KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilmeye başlandı. Ancak ÖSYM'den 2015 KPSS ve ÖABT sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Son yıllarda geliştirdiği ve yenilediği alt yapısıyla sonuçları erken açıklayan ÖSYM'nin KPSS sonuçlarını geciktirmesi kafaları karıştırıyor.

2013 yılında her iki önemli sınavın sonucunu da aynı gün açıklayan ÖSYM, 2014 yılında ÖABT'nin sonuçlarını birkaç gün geciktirmişti.

KPSS VE ÖABT SONUÇLARI sonuc.osym.gov.tr 'DE OLACAK

KPSS SONUÇLARI BURADAN AÇIKLANACAK


2015 KPSS sonuçları ve ÖABT sonuçları ÖSYM 'nin sonuç açıklama sayfası sonuc.osym.gov.tr'den açıklanacak. Adaylar TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM Aday Şifreleri'yle sisteme giriş yapıp KPSS sonuçlarını görebilecekler.

ÖSYM KPSS ve ÖABT sonuçlarını yalnızca internet ortamından erişime açacak. Adaylara ayrıca sonuç belgesi gönderilmeyecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.