KPSS Lisans sonuçları açıklandı - TIKLAYIN

KPSS Lisans sonuçları açıklandı - TIKLAYIN
7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan, 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans sınavı sonuçları açıklandı. Sınavı’nın İstatistik Testi Temel Soru Kitapçığı 10. sorusu ve Kamu Yönetimi Testi Temel Soru Kitapçığı 5. Sorusu yapılan incelemeler sonunda Ö

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans:
Sınav Sonuçlarının Açıklanması

7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan, 2012-KPSS Lisans Sınavı’nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. 

Sınav sonuçları 11 Ağustos 2012 tarihinde saat 16.00’dan itibaren ÖSYM'nin  http://sonuc.osym.gov.tr  internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

2012-KPSS Lisans Sınavı’nın İstatistik Testi Temel Soru Kitapçığı 10. sorusu ve Kamu Yönetimi Testi Temel Soru Kitapçığı 5. Sorusu yapılan incelemeler sonunda ÖSYM Yönetim Kurulu kararı ile iptal edilmiş ve ilgili testleri cevaplayan tüm adayların bu soruları doğru cevapladıkları kabul edilerek değerlendirme yapılmıştır.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir.

2012-KPSS Lisans Sonuçları

2012-KPSS Lisans Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.