KPSS Öğretmenlik Branş Sıralaması – Sıra Öğrenme Formu

KPSS Öğretmenlik Branş Sıralaması – Sıra Öğrenme Formu
Gerek Sayın ÖSYM Başkanı , gerekse ÖSYM’nin eski yönetimi, programcıları ve yazılımcıları olsun hiçbir yenilik yapmadı. Neredeyse hiç bir isteğe karşılık da vermediler, sürekli hata yaptılar, kendilerini çağın gereklerine uygun olarak geliştirmediler.

MEB 2012 Şubat Öğretmen Atama Sıra Öğrenme Formu İçin Tıklayınız...

Şu anki ÖSYM’ de yaşanan hataların bir kısmı da, eski dönemden size miras kaldı. Bunu bir kaç defaYÖK Başkanı, size ifade etti. Ancak artık yeni bir dönem oluşmalı… Bugün yapılan KPSS açıklamasında yer alan istatistikler,bir ilk. Aslında çok zor değildi ama ilk kez yapılıyor olması, yapılan şeyi önemli kılıyor. Şimdi ise sınava giren adaylar bir talepte bulunmaktadır ve bu talebi karşılamak sizin yetkinizde… talep şu şekilde: 2011 KPSS’ye girenlerin branş bazında sıralamaları açıklansın…

ÖSYM branş bazında sıralamaları bugüne kadar hiç yayınlamadı. Bizim resmî olmayan yollardan edindiğimiz bilgilere göre bunun nedeni hep teknik nedenler olarak açıklandı.

Ancak, ÖSYM branş bazında sıralamaları,isteyen tüm kamu kurumlarıyla ve hatta meslek kuruluşlarıyla paylaştı. Memurlar.net olarak bizler de, hem 2008 hem de 2010 KPSS branş bazında sıralamalarını, verileri paylaşmış olduğunuz kurumlardan veya meslek odalarından aldık.

Bu yıl ( 2011 ) artık ÖSYM, olayı daha fazla büyütmeden, branş bazında sıralamaları açıklamalıdır.

MEB 2012 Şubat Öğretmen Atama Sıra Öğrenme Formu İçin Tıklayınız...

Kaynak:Memurlar.Net

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.