KPSS Ortaöğretim/Önlisans Tercih işlemleri ne zaman bekleniyor - KPSS Tercih İşlemleri Ne Zaman Başlayacak?

KPSS Ortaöğretim/Önlisans Tercih işlemleri ne zaman bekleniyor - KPSS Tercih İşlemleri Ne Zaman Başlayacak?
2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sonuçlarının açıklanması sabırsızlıkla bekleniyor. Kpss Ortaöğretim/Önlisans mezunlarına yönelik sınav 22 ve 23 Eylül 2012 tarihleri arasında yapıldı. 2012 Ortaöğretim Önlisans KPSS tercihleri sınav sonuçlarının açıklanma

2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sonuçlarının açıklanması sabırsızlıkla bekleniyor. Kpss Ortaöğretim/Önlisans mezunlarına yönelik sınav 22 ve 23 Eylül 2012 tarihleri arasında yapıldı. 2012 Ortaöğretim Önlisans KPSS tercihleri sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra ÖSYM Başkanlığı tarafından memur kadrolarının açıklanmasıyla birlikte 2012 KPSS tercih işlemleri başlayacak.

2012 Ortaöğretim (Lise) Önlisans düzeyi KPSS tercih işlemleri için ÖSYM"nin KPSS sonuçları yayımlandıktan sonra başlayacak süreçte 1 ay içerisinde memurluk kadrolarını açıklamasıyla başlayacaktır. Bu tarihte yaklaşık kasım ayına geliyor. Zaten memur atamalarının bir ayağı genelde her yılın Kasım ayında yapılıyor.
 
2012 Kpss Ortaöğretim/Önlisans Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
22 - 23 Eylül tarihlerinde yapılan KPSS ortaöğretim/önlisans soru kitapçıkları ve cevap anahtarları Ösym tarafından kamuoyuna yayımlandı. Şimdi sıra sınav sonuçlarını açıklanmasına geldi.
 
Peki 2012 KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak.?
22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan Ortaöğretim/Önlisans KPSS sınav sonuçlarının Ekim ayının son haftası açıklanacağı tahmin edilmekte…
 
2012 KPSS Lisans sınav sonuçları 2014 yılına kadar geçerli olacak, bu süreç içindeki atamalara 2012 KPSS puanınızla başvuruda bulunabilirsiniz.
 
2012 KPSS Eğitim Bilimleri sınavının geçerliliği ise 1 yıl olacaktır. Yani 2013 yılına kadar geçerli olacaktır.
 
2014 yılına kadar memur alımları ne zaman yapılacaktır ?
Memur alımları Devlet Personel Başkanlığı tarafından belirlenir. Bu yıl için ilk memur alımları Haziran ayında yapıldı, ikinci alımlar isebelirttiğimiz üzre KASIM"da yapılması bekleniyor. 2013 yılı için ise memur alımlarının OCAK 2013"te açıklanması beklenmekte.
 
Peki KPSS Memur Alımında Nasıl Bir Süreç İzleniyor ?
Açıklanan tarihler içerisnde belirlenen ihtiyaçlar çercevesinde ve KPSS puanınızla tercihinizi yaptıktan sonra sonuçları bekleme başlıyorsunuz, yüksek  puanların her zaman önceliği olmaktadır. 
 
Sonuç açıklandığında ek bir sözlü mülakat olmadan çalışmaya başlanıyor. Ancak, atama için öngörülen koşullara uymayan veya gerekli belgeleri süresi içinde getiremeyen adayların atamaları yapılmamaktadır.
 
Kamuya 79 Bin Memur Alınacak
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı işsizler umutlandı. 2013'de kamuya 79 bin memur alınacak.
 
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı işsizler umutlandı. 2013'de kamuya 79 bin memur alınacak.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2013 yılı bütçesini açıkladı. Şimşek, bütçeden en büyük payın eğitim ve sağlığa ayrıldığını belirtti.
 
İŞSİZLERE MÜJDELİ HABER
Ocak-Eylül 2012 dönemi merkezi yönetim bütçe uygulama sonuçları, 2012 yıl sonu bütçe gerçekleşme tahmini ve 2013 yılı merkezi yönetim bütçe kanun tasarısı hakkında basın toplantısı düzenleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek işsizlere müjdeli haberi verdi.
 
79 KİŞİYE İŞ KAPISI
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2013 yılında kamuya öngördükleri toplam personel sayının 79 bin kişi olduğunu, bunun 14 bininin üniversitelere, diğerlerinin Sağlık, İçişleri, Adalet ve Milli Eğitim bakanlıklarına yapılacak atamalardan oluşacağını bildirdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.