KPSS Sonuçları 2012 Lisans Sınav Sonuçları OSYM sitesi

KPSS Sonuçları 2012 Lisans Sınav Sonuçları OSYM sitesi
KPSS Sınav sonuçları bugün de açıklanmadı. İsyan giderek büyüyor.

7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan KPSS 2012 Lisans Sınav Sonuçlarının açıklanmaması yüzbinlerce adayı strese sokmaya devam ediyor. Gerginliğin had safhaya ulaştığı şu günlerde adaylar sonuçlarının açıklanmamasını sosyal medyada adeta topa tutuyor.

2012 kpss lisans sınav sonuçları geçen yıl 30 gün içinde açıklanmıştır. Bu yıl ise sınav sonuçlarında gecikme yaşandı. Uzmanlar 2012 kpss sınav sonuçlarının en geç 10 ağustos 2012 Cuma gününe kadar açıklanması gerektiğini aksi halde atamalarda da sıkıntı yaşanacağının altını çiziyorlar.

ÖSYM Tarafından ise herhangi bir resmi açıklama hala yapılmadı. ÖSYM Sessizliğini korumaya devam ederken öğrenciler ÖSYM’i mail bombardımanına tutmaya devm ediyorlar.

KPSS 2012 sınav sonucuna göre hayatına yön verecek yüzbinlerce aday sabırla sonuçların ÖSYM’nin resmi sitesinden açıklanmasını bekliyor.

NEDEN AÇIKLANMIYOR?

Görüşlerine başvurduğumuz uzmanlar, sınav sonuçlarının açıklanmamasını kopya skandalına bağlıyorlar. Kopya skandalı sonrası inceleme yapan ÖSYM’nin sonuçları açıkladıktan sonra tekrar eleştirilere mağruz kalmak istememesinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Sonuçlar açıklanmayınca KPSS 2012 sınavı üzerinde polemiklerin daha da arttacağına dikkat çeken yetkililer KPSS 2012 lisans sınav sonuçlarının biran önce açıklanması gerektiğini aksi halde sınavla ilgili şüphelerin yoğunlaşacağını belirtiyorlar.

Sonuçlar açıklandığında açıklanacağı sayfamıza gitmek için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.