KPSS Sonuçları 2012 Neden Açıklanmıyor

KPSS Sonuçları 2012 Neden Açıklanmıyor
KPSS Sonuçları 2012 Neden Açıklanmıyor

2012 KPSS Sonuçları neden açıklanmıyor ? Geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları, Ağustos ayına girdiğimiz şu günlerde üzerinden bir ay gibi bir süre geçmesine rağmen ÖSYM tarafından hala açıklanmadı. Bu duruma tepki gösteren KPSS adayları, sonuçların neden açıklanmadı diye sorarken acaba medyaya yansıyan kopya olayı doğru mu? Diye haklı olarak sormaya başladı.

7-8 Temmuzda yapılan KPSS`den sonra ortaya bir iddia atılmış ve sınav sorularının çalınarak belli ücretler karşılığında sınava girecek adaylara sızdırıldığı iddia edilmişti. ÖSYM, yaptığı açıklamada yapılan sınavda olağanüstü önlemler aldıklarını ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını aktarmıştı.

Sonuçların bu hafta açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığında açıklanacağı sayfamıza gitmek için tıklayınız

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum