KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Son Dakika

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Son Dakika
ÖSYM tarafından 'Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri' ve 'Alan Bilgisi'nden yapılan KPSS sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Peki KPSS ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

2016 KPSS NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

22 Mayıs ve 29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) ve KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınav sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Merakla beklenen KPSS sonuçları 14 Temmuz 2016 Perşembe günü ÖSYM'nin internet sitesinden açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

KPSS (ÖABT) NE ZAMAN?

17-31 Mart 2016 tarihleri arasında başvurusu alınan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavına sayılı günler kaldı. KPSS için binlerce aday hazırlık içinde. 2016 KPSS (ÖABT) sınavı 24 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu sınavın sonuçları ise 11 Ağustos'ta ÖSYM'nin internet sitesinden duyurulacak

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.