KPSS Tarih Testi Kolay Mıydı ? Zor Muydu ? ( Sorular Cevaplar ve Yorumlar )

KPSS Tarih Testi Kolay Mıydı ? Zor Muydu ? ( Sorular Cevaplar ve Yorumlar )
Kamu Personeli Seçme Sınavı Tarih testi sorularını tartışıyoruz. Size göre sorular kolay mıydı ? Zor muydu ? Sizlerde sınav hakkında ki görüşlerinizi sayfamızda yorum yaparak belirtebilirsiniz.
ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde ( bugün ) Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavları saat 9.30 da uygulanmaya başladı ve sınav 11.30' da sona erdi.  
Kamu Personeli Seçme Sınavının Genel Kültür,  Genel Yetenek ayağı sonlandı. Ancak KPSS Eğitim Bilimleri sınavı ise 22 Mayıs 2016 ( bugün ) saat 14.00'da uygulanacak. 
 
Adayların kamu kurum ve kuruluşlarına atanmasında ilk adım olan Kamu Personeli Seçme Sınavında adaylara Genel Kültürden 60, Genel Yetenekten de 60 soru yöneltildi. Adaylara toplamda 120 soru yöneltildi ve soruların cevaplanması için 120 dakika süre tanındı. 

Adaylara Genel Kültür Tarih testinde 27 soru yöneltildi. Tarih testi soruları ve cevapları için tıklayınız. ( Soru ve Cevaplar ÖSYM tarafından açıklandığında link aktif olacaktır.) 
 
Peki 2016 KPSS Tarih testi soruları size göre nasıldı ? Sınav esnasında herhangi bir olumsuzluk ile karşılaştınız mı ? KPSS Tarih testinde yanlış veya hatalı olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı ? 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.