KPSS Tercih Başvuru Süresi Uzatılmak zorunda !

KPSS Tercih Başvuru Süresi Uzatılmak zorunda !
2012/2 KPSS Tercihleri Başvuru işlemleri resmen bugün bitiyor. ÖSYM tercih bildirim süresini uzatmadığı takdirde birçok memur adayı mağdur olacak

ÖSYM 27 Kasım’da yaptığı açıklamaya göre 2012/2 KPSS tercih başvuru süresinin 28 Kasım’da biteceğini ve sürenin uzatılmayacağını belirtti. ÖSYM’nin sitesinin KPSS tercih yoğunluğunu kaldıracak altyapıya sahip olmamasına rağmen tercih başvurularını uzatmayacağını açıklamasına adaylar tepkili.

Adaylar: Son Başvuru Anına Kadar İstenilen Saatte Başvuru Yapılabilmeli Sisteme 3 gündür erişmekte sıkıntı yaşadıklarını, çoğu zaman hiç giremediklerini, girenlerinse tercih işlemlerini bitiremeden sistemin kilitlendiğini belirten adaylar ÖSYM’nin başvuru süresini uzatmasını istiyor. Ayrıca son başvuru anına kadar istedikleri saatte sisteme giriş yapıp tercih bildiriminde bulunma haklarının olduğunu, ÖSYM’nin bu altyapıyı sağlamak için gerekli çabayı sarf etmesi gerektiğini düşünen adaylar tercih yapamamaları durumunda mağdur olacaklarını belirtiyor

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
6 Yorum