Kpss Tercih Süresi Uzatılacak mı - ÖSYM'nin Sitesi Açılmıyor 28 Kasım 2012

Kpss Tercih Süresi Uzatılacak mı - ÖSYM'nin Sitesi Açılmıyor 28 Kasım 2012
ÖSYM'nin internet sitesi açılmıyor, tercih süresi uzatılacak mı, osym.gov.tr'ye neden girilmiyor, ÖSYM'nin sitesi çöktü, KPSS 2012 tercih işlemleri, KPSS tercih kılavuzu. ÖSYM: "isteğiniz sıraya alınmıştır lütfen bekleyiniz"

Kpss Tercih Süresi Uzatılacak mı - ÖSYM'nin Sitesi Açılmıyor 28 Kasım 2012


2012 KPSS tercih işlemlerinde son gün ÖSYM'nin sitesi çöktü! TC kimlik numarası ve ÖSYM şifreleriyle KPSS tercihlerini yapmak isteyen adaylar zor durumda, Memur adayları isyan bayrağını çekti, merak ettikleri soru tercih süresi uzatılacak mı? ÖSYM'den tercih süresinin uzatılmasına ilişkin herhangi bir yazı yayımlanmamıştır..

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK?

Tercihlerinizi İnternet’le ÖSYM’ye göndermeden önce tüm tercihlerinizin durumunuza uygun olduğundan mutlaka emin olunuz. Tercih süresi bitene kadar, sisteme işlenen tercihlerde değişiklik yapılabilecektir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi http://ais.osym.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapacaklardır. Tercih iptali yapılmaz. Tercihlerde değişiklik, tercihlerin kısmen ya da tamamen iptali veya mezuniyet tarihinde değişiklik taleplerini içeren dilekçeler Merkezimizde kesinlikle işleme alınmayacaktır. Tercih süresi tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik yapılamayacaktır.

Tercih yapmak istediğiniz kadro ve pozisyonları belirleyiniz ve 30’u geçmemek üzere istek sıranıza göre yazınız. Bu sıralamada kadro ve pozisyonun size uygunluğu ve sizin bunlara  vereceğiniz öncelikler son derece önemlidir. Tercihlerinizi yazmanız için bu kılavuzdaki boş Tercih Listesinden yararlanabilirsiniz. Böyle bir hazırlık size tercihlerinizi İnternet’e girmenizde kolaylık sağlayacaktır. Üzerinde çalışma yaptığınız listeyi ÖSYM’ye kesinlikle posta ile göndermeyiniz veya elden teslim etmek için girişimde bulunmayınız. Böyle bir liste ÖSYM’de hiçbir şekilde işleme konulmayacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılan tercihler geçerli olacaktır.

İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr adresine giriniz ve önce Tercihler alanına ardından KPSS-2012/2 Tercih İşlemleri alanına erişiniz. Buradaki ilgili alana T.C. Kimlik Numaranızı ve şifrenizi girerek tercihlerinizi yapabilirsiniz. İsteyen adaylar tercihlerini ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinde, 3,00 TL. ödeyerek yaptırabilirler. KKTC uyruklu adaylar T.C. Kimlik Numarası yerine sınava başvururken kullandıkları numarayı kullanacaklardır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.