Küçük Gelin Azad (Orhan Şimşek) Kimdir Biyografi Hayatı

Küçük Gelin Azad (Orhan Şimşek) Kimdir Biyografi Hayatı
Dizinin en beğenilen karakterlerinden birisi olan Orhan Şimşek ve resimleri hakkında wikipedia bilgilerine ve oynadığı diziler filmler hakkında bilgi edinebilirsiniz. (Orhan Şimşek boyu, kilosu, kimle birlikte, sevgilisi kim vb..)

Kalbi insan ve doğa sevgiyle dolu. Dürüst. Özü, sözü bir. Doğruyu söylemekten ve savunmaktan çekinmez. Okuyan, bilgili, sağ duyu sahibi biri. Karar verme yeteneği gelişmiştir. Dili güzel kullanır. Kendini ait vaktini konaktaki atölyesinde tahta oymacılığı yaparak geçirir.

Orhan Şimşek , (Doğum tarihi 1985 İstanbul) Oyuncu

İlk oyunculuk deneyimi 2000-2002 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitim Deneme sahnesinde oldu. Daha sonra 2004-2005 Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Hemen sonrasında da Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünü bitirdiç İlk dizi deneyimi Kanal D de 2007 yılında yayınalanan Genco isimli dizi oldu. Bu dizide Ahmet karakterine hayat verdi. Sonrasında da bir çok dizide rol aldı. Şimdilerde ise Samanyolu Tv’de yayınlanacak Küçük Gelin dizisinde Gözde Mukavelat ile baş rolü paylaşacak

Orhan Şimşek Rol Aldığı Diziler

- 2007 – Genco (Ahmet)
- 2008 – Karamel (Ömer)
- 2009 – Nefes (Uygar)
- 2012 – Sultan (Yılmaz)
- 2013 – Küçük Gelin

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum