Küçük Gelin Behiye (Ece Okay) Kimdir Biyografi Hayatı

Küçük Gelin Behiye (Ece Okay) Kimdir Biyografi Hayatı
Dizinin en beğenilen karakterlerinden birisi olan Ece Okay ve resimleri hakkında wikipedia bilgilerine ve oynadığı diziler filmler hakkında bilgi edinebilirsiniz. (Ece Okay boyu, kilosu, kimle birlikte, sevgilisi kim vb..)

Üsküdar Kız Lisesi ve M.S.Ü. Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusudur.

Büyük sır onda. Zümrüt’le aralarında her alanda gizli bir çekişme, inatlaşma vardır. Birbirlerini günahları kadar sevmez. Ama Nujin ve Kadim’den çekindikleri için bu durumu belli de etmezler. En büyük şansı Fatma’yla karşılaşması olmuştur. Fatma ezik, saf bir kadındır. Kandırılıp hamileyken terk edilmiştir. Oğlunu aldıktan sonra önceleri ya gerçek ortaya çıkarsa, ya bir gün Fatma konuşursa diye endişelenmiş, ama Fatma’nın saflığını ve sadakatini gördükten bu endişeden tamamen kurtulmuştur. Aklının köşesine bile gelmez, bir gün Fatma’nın konuşacağı. Onu oğlunun bakıcısı diye yanına almıştır. Onun için de Fatma’nın elinde büyüttüğü oğlu Devran’a aşırı bağlılığı kimseyi kuşkulandırmaz, rahatsız etmez. Bir tek Devran bazen onun aşırı üstüne düşmesine sert tepkiler verir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum